Lasse Johansen - Lasse Johansens Orkester - dansemusikk - konserter - show - viser - taterviser
Lasse Johansen - Lasse Johansens Orkester


I 2015 var det 50 år siden Lasse som 15 åring startet aktivt som musiker i "Ungdommens popband" KJELL - STEINARS

Som ung vant han flere talentkonkurranser og den musikalske veien var staket ut!Mye musikk og mange opplevelser har det selvsagt blitt i løpet av disse 50 årene, og han har delt scene/vært på turnè med mange kjente artister, så som Sven Ingvars, Vikingarna, Bjøro Håland, Tore Skogmann, Sten & Stanley, Dubliners, Wolfstones, Terje Tysland - for og nevne noen. 
Lasse har mange (34 +) utgivelser bak seg og han har opp gjennom årene fått tildelt flere priser for sitt musikalske virke - Han har også i 3 år hatt en dansebar i Puerto Rico, Gran Canaria som har båret hans navn; Lasse Johansens Dansebar - Lasse valgte høsten 2015 og avvikle denne for å kunne satse mer på hjemmebane.

Det som kanskje har satt mest preg på hans musikalske uttrykk er alle årene (15) som vokalist i Norges mest kjente danseband, OLE IVARS - og det var ingen tilfeldighet at det var nettopp Ole Ivars som var Lasses backingband under hans 50 års markering på Dansefestivalen i Sel 2015.


Nå i dag er Lasse mer musikalsk trygg enn noensinne og han har med seg en fantastisk gjeng musikere i Lasse Johansens Orkester - en gjeng som mestrer alt det "gærne" Lasse drar de med på.